Locatie: Genk
Boommeerstraat

Boommeerstraat is een thuis waar je gezellig kan genieten van de kleine dingen in het leven. De indeling van de woningen is dan ook perfect afgestemd op een druk, vol gezinsleven waar je ook tijd voor jezelf vindt. 

Je voelt je meteen thuis door het vele natuurlijke licht dat door de grote ramen aan de voor- en achterzijde naar binnen stroomt. De woonruimte, inclusief keuken, zorgt voor gezelligheid, openheid en een gevoel van vrijheid. Terwijl je kookt, zie je de kinderen spelen in de grote achtertuin. Een zijdeur leidt naar een ruime berging waar je alle vuile spullen kan wassen en opbergen. Even wat me-time? De bovenverdieping sluit je met een deur af. De bureau op de overloop is dan weer ideaal om in alle stilte te werken of te gamen.

Het geheel oogt stijlvol en straalt klasse uit. De Boommeerstraat zijn woningen om van te houden! 

Logo Boommeerstraat Genk

Locatie

Verkaveling

Verkaveling Boommeerstraat

Modern wonen in het groen

Woningkenmerken

In de Boommeerstraat krijg je een moderne woning, voorzien van alle luxe, maar zonder bouwstress. Het enige wat jij moet doen is jouw persoonlijke touch toevoegen.

De woningen zijn volledig instapklaar en hoogwaardig afgewerkt. Je kiest zelf het sanitair, de keuken, de vloeren en de binnendeuren met een ruim budget dat in de projectprijs zit. Zo kan je jouw stempel drukken op de woning. Niets houd je nu nog tegen om voor die droomkeuken of -badkamer te gaan! De woningen zijn bovendien energievriendelijk gebouwd: goed voor het milieu en voor jouw portemonnee.

De badkamer is volledig afgewerkt en krijgt een tijdloze, moderne look dankzij de beste keuze in producten en materialen. Iedere badkamer heeft een dubbele lavabo met onderkast, grote spiegel, een ligbad en een inloopdouche. De badkamer heeft ook een groot raam en krijgt hierdoor ook rechtstreeks zonlicht. Het toilet op de bovenverdieping bevindt zich in een aparte ruimte. Op de benedenverdieping is er ook een toilet en in de grote berging van 5 vierkante meter is er een wasbak voorzien.

De grote woonruimte, inclusief keuken, zorgt voor gezelligheid, openheid en een groots ruimtegevoel. Vanuit de keuken heb je zicht op jouw grote tuin. De keuken is strak en minimalistisch ingericht. Elke keuken heeft een ruim werkblad, een combi-oven, grote koelkast, dampkap en vaatwasser met daarnaast nog voldoende opbergmogelijkheden.
Iedere keuken heeft ook een vrijstaand eiland.

Iedere woning heeft een grote, mooie tuin van meer dan zes are. Er is een ruim overdekt terras met aan weerszijden twee grote kasten tot aan plafondhoogte voor kussens, enz. Daarnaast is er een degelijke tuinberging voorzien die zelfs omgebouwd kan worden tot poolhouse! Een stenen muurtje dient ter afscheiding van de buren en de tuin is veilig afgesloten met bekaert draad. In de tuin geniet je bijna altijd van de zon omdat de woning niet heel hoog is.

Ontdek jouw woongeluk
Impressies

Ultiem wooncomfort

Aanbod

De verkaveling bestaat uit acht moderne, strakke woningen in half-open bebouwing in een rustige straat. Iedere woning heeft een overdekt terras, meer dan zes are tuin met tuinhuis, drie slaapkamers, een carport en nog twee parkeerplaatsen voor de deur.

Kavel Kavelopp. Slaapkamers Bergruimtes Verkoopprijs
01 575m² 3 2 VERKOCHT
02 575m² 3 2 VERKOCHT
03 575m² 3 2 VERKOCHT
04 575m² 3 2 VERKOCHT
05 575m² 3 2 VERKOCHT
06 575m² 3 2 VERKOCHT
07 575m² 3 2 VERKOCHT
08 575m² 3 2 VERKOCHT

Boommeerstraat

Genk

De 8 moderne, luxueuze woningen liggen vlakbij het Thorpark, een van de mooiste en groenste wijken van Genk. 

Het project Boommeerstraat verwent je met het beste van twee werelden: een groene omgeving om in te ontspannen en een centrale ligging vlakbij belangrijke invalswegen en de E314. 

Binnen een paar minuten bevind je je in een natuurgebied waar je naar hartelust kan wandelen en de kinderen veilig kunnen ravotten. Een beetje verder begint het Thorpark, een gebied van 10 km² achter de voormalige mijn van Waterschei dat je tot in het Nationaal Park brengt. Hier kan je op adem komen na een drukke werkdag!

Dankzij de centrale ligging ben je met de wagen in enkele minuten op de autostrade. Zo kan je werken in de stad, maar thuiskomen in de rust van een groene wijk. Droom je van fietsen naar je werk? Dankzij een groot fietsnetwerk zijn de omliggende wijken en steden makkelijk bereikbaar. 

Voorzieningen

De directe omgeving van de Boommeerstraat voorziet in alle benodigde voorzieningen en gemakken: grote supermarkt, scholen, frituur, bakker, .... Je stapt of fietst je deur uit en je bent in no time waar je wil zijn.

Boodschappen
Winkels
Zorg
Scholen

brochure aanvraag of opendeurdag bezoeken Boommeerstraat?

Vul het interesse­formulier in

Vul onderstaand interesseformulier in en wij nemen contact met u op.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist